KAYSERİ / KOCASİNAN - Yemliha Piyade Uzman Çavuş Mürsel Gürlek İlkokulu

HÜSNÜ YUSUF BİÇER - OKUL MÜDÜRÜ

İlk ve ortas öğrenimimi Kocasinan Mitahatpaşa İlkokulunda tamamladım.Kocasinan Atatürk lisesinden mezun olduktan sonra Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Sınıf öğretmenliği bölümünü 2010 yılında tamaladıktan sonra 2011 Eylül dönemi atamlarında Kahramanmaraş- Afşin Deveboynu İlkokulunda 3 sene müdür yetkililki yaptıktan sonra Afşin Kabaağaç ilkokulunda 4 sene görev yaptım.Daha sonra Kayseri İncesu Şeyhşaban İlkokulunda müdür yetliki öğretmeno larak 3 sene çalıştıktan sonra 2020-2021 eğitim öğretim yılında müdür yardımcıılığı sınavını kazanarak bu tarihten itiaberen kurumumuzda görev yapmaktayım.Tarih bölümü lisans öğretmenliğini bitirdikten sonra Nevşehir Hacı Bektaşı Veli Üniversitesinden yüksek lisans yapmaya devam etmekteyim.